Składniki Ciasto:
Z podanych składników wyrobić ciasto i upiec w tem.170st. przez ok 20min ostudzić. Ugotować budyń do budyniu dodać dodatkowo mąkę żeby masa nie była za lużna jeszcze gorącą wylać na ciasto. Na budyń poukładać petit bery,posmarować masą krówkową,poukładać petit bery. Ubić śmietankę kremówkę z 2łyżkami cukru pudru dolać rozrobioną żelatyną(3łyżeczki żelatyny w 100 ml wody) posypać utartą czekoladą. |
Drodzy użytkownicy, na tym blogu znajdziecie wszystko na temat kulinarii. Tego co można przyżadzić w kuchni, jak i również wiele cennych informacji na temat kuchni Polskiej oraz innych regionów.
piątek, 18 listopada 2011
3 bit na kruchym spodzie
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz